fredag 14 mars 2008

Vem är jag släkt med...

En av den äldre generationens förpliktelser är ju att berätta om släkten. Det finns nu ett kul program som heter Kindo där man kan bygga upp sitt släktträd och sen dela med sin familj så att alla kan fylla på. Kan vara kul att testa. Det hela går ut på att man har internet förstås men de flesta har ju det idag.

Så här säger de själva:

Ett släktträd är inte längre något som man bara hittar på väggen hos mormor. Kindo låter dig bygga ditt egna släktträd helt gratis online, dela det med resten av din släkt och gör det möjligt att lära sig mer om sin släkt, vem du är, dina förfäder och familjehistoria. Kindo har massor av andra roliga features för familjer och släktforskare som gör det sociala nätverket till mötesplatsen för generationer. Kindo är platsen där familjer samlas, bygger sitt släktträd och växer.

Kolla in Kindo här som sig bör har de förstås också en blogg där de berättar om vad som pågår och där man kan läsa om kändisar också om man vill det. Sajten är under uppbyggnad så det är lite blandat språk, men det gör inte så mycket.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kika gärna in på min blogg och välj vilken vinst du vill ha i min påsktävling! Trevlig helg!

Anonym sa...

Bra tips!

Anonym sa...

Det ska jag kolla in! ver kar intressant!